• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Basic Kamer

Basic Bed & Breakfastkamer


Slapen in het mooie Dwingeloo

Kom je heerlijk fietsen of wandelen in het mooie Drenthe? Vanuit Dwingeloo kun je alle kanten op voor bos en heide, landerijen en water. Overnacht op een van onze Basic Bed & Breakfastkamers en geniet van de ruimte in Drenthe.

Basic Bed & Breakfastkamer

De acht Basic Bed & Breakfastkamers van de Ster van Dwingeloo zijn eenvoudig, maar comfortabel en garanderen je een ontspannen verblijf. Er zijn drie éénpersoonskamers en vijf tweepersoonskamers, allen met badkamer met douche, toilet en wastafel. Wie wil kan er om 22.00 uur ‘met de kippen op stok’ voor een rustige nacht.

Gedurende de dag kun je vrij gebruik maken van de algemene ruimte van de B&B. Koffie en thee kun je onbeperkt nuttigen, tegen betaling zijn er frisdranken verkrijgbaar. Ook kun je gebruik maken van de algemene koelkast.

En ben je overdag niet op pad in de prachtige omgeving, dan kun je heerlijk ontspannen in de tuin met uitzicht op de es met paarden en koeien.

Overnacht je in een van de Bed & Breakfastkamers, dan kun je ontbijten aan 'je eigen tafel' in de gezellige ontbijtruimte. Je krijgt je eigen mini-buffet met lekkere broodjes, vers fruit en zuivel. Wil je voor je lunch iets van het ontbijt meenemen? Dat is tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Bekijk beschikbaarheid

Bed & Breakfast de Ster van Dwingeloo

Een plek waar je je thuis voelt.

Een indruk van onze Bed & Breakfastkamers

Er even helemaal uit en toch een thuisgevoel?

Dat ervaar je bij B&B de Ster van Dwingeloo