• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Ster van Dwingeloo | B&B Drenthe met hond
Ster van Dwingeloo

Ster van Dwingeloo | B&B Drenthe met hond

Lekker wandelen met de hond

Weekendje weg met de hond

B&B Drenthe met hond | Wil je er even tussenuit en wil je je hond niet thuislaten? Een verblijf in een B&B in Drenthe met de hond is heerlijk voor een weekendje weg. Drenthe met hond is een ideale combinatie. Hier is de ruimte om heerlijk te genieten voor zowel hond als baas. Niet alleen in onze B&B is je hond van harte welkom, ook in de natuurgebieden (aangelijnd of los in hondenlosloopgebieden) en in sommige restaurants is je hond van harte welkom.

Boek nu direct een weekendje weg met de hond en geniet van een gezellig verblijf in Drenthe.

Met de hond op pad in het Dwingelderveld

Dwingeloo ligt aan de rand van het Nationale Park Dwingelderveld waar je hond zich volop kan uitleven. Hier kun je uren wandelen in de prachtige natuur. In het Dwingelderveld geldt een aanlijnplicht. Dat is ter bescherming van het wild en de schapen in het bos. Maar er is een aantal grote hondenlosloopgebieden waar je hond niet aangelijnd hoeft te zijn. Deze zijn te herkennen aan de bordjes met een afbeelding van een loslopende hond. Zo kun je heerlijk samen genieten van de prachtige natuur en de frisse buitenlucht op het Dwingelderveld!

Met de hond wandelen in het Drents-Friese Wold

Ook in het dichtbij gelegen Nationale Park Drents-Friese Wold (5 kilometer van de B&B) zijn diverse wandelpaden voor honden en bazen die graag wandelen. Ook in dit prachtige natuurgebied in Drenthe zijn een paar hondenlosloopgebieden die bovendien op elkaar aansluiten zodat een lange wandeling mogelijk is. Op het Aekingerzand zijn honden in het broedseizoen van 1 maart tot 1 september niet toegestaan. Vanaf het bezoekerscentrum in Appelscha start bovendien een bewegwijzerde Natte Neuzenroute van 7,3 km, speciaal voor honden en hun baasjes.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. We zullen z.s.m. antwoord geven op je vraag. Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen.