• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Bed & Breakfast Drenthe
Ster van Dwingeloo

Bed & Breakfast Drenthe | Een bijzonder verblijf op een mooie plek

Geniet van de natuur en de rust

Bed & Breakfast Drenthe

Bed & Breakfast Drenthe | Kom heerlijk tot rust in een gemoedelijke bed & breakfast in Drenthe. Vlakbij de prachtige natuur bevindt zich de Ster van Dwingeloo, een bijzondere bed & breakfast waar je letterlijk onder de sterren slaapt, tussen de schapen of in de natuur. De studio's en appartementen zijn voorzien van alle comfort, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf in het mooie Drenthe.

De Ster van Dwingeloo

Al meer dan twintig jaar verwelkomen Arina en Marco met veel passie hun gasten. Hun enthousiasme over wat Drenthe te bieden heeft werkt aanstekelijk en zij delen dit dan ook graag met hun gasten. Zij weten je veel te vertellen over de ‘Oerprovincie’ en kunnen je voorzien van leuke informatie en tips tijdens je verblijf in Drenthe.

De Bed & Breakfast wordt letterlijk omringd door de natuur. Zo ligt het dorp aan de rand van het Nationaal Park het Dwingelderveld, een gebied dat verrijkt is met bos, heide en stuifzanden. Zowel wandelaars als fietsers kunnen hier prima terecht door de vele wandel- en fietsroutes die door dit prachtige gebied in Drenthe lopen.

Daarnaast bevindt Dwingeloo zich op een uitstekende locatie ten opzichte van de verschillende steden in Drenthe. Voor wie even lekker de stad in wil, zijn Hoogeveen, Assen, Meppel, maar ook Emmen makkelijk te bereiken. Zo kun je overdag de drukte opzoeken en in de avond weer tot rust komen in de ontspannen sfeer van de bed & breakfast.

Bij een bed & breakfast hoort uiteraard een goed ontbijt, want wie op pad wil om Drenthe te gaan ontdekken moet een goede bodem leggen! In de ochtend kun je dan ook lekker aanschuiven voor het smakelijke ontbijtbuffet. Of het op je kamer laten bezorgen. Een gevarieerd aanbod van verse producten zorgen voor een goede start van de dag.