• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Bijzonder overnachten Drenthe | Een unieke beleving
Ster van Dwingeloo

Bijzonder overnachten Drenthe | Een unieke beleving

Bekijk hieronder de beschikbaarheid

Bijzonder overnachten Drenthe | Een unieke beleving

Bijzonder overnachten in Dwingeloo

Bij Ster van Dwingeloo kan je bijzonder overnachten midden in de natuur van Drenthe. Er zijn twee sfeervolle appartementen om te verblijven. Het nostalgische Appartement De Schaopestee is ingericht als een traditionele schaapskooi. Appartement de Drentse Natuur heeft een moderne inrichting geïnspireerd op de omliggende natuur.

Echt bijzonder is overnachten in de sterrenstudio's. Deze kamers hebben een glazen koepel in het dak zodat je vanuit bed de prachtige sterrenhemel kan bewonderen. Dit maakt het tot een unieke overnachtingservaring.

De accommodaties liggen te midden van een groene tuin waar je heerlijk tot rust kunt komen. Ster van Dwingeloo is de ideale uitvalsbasis om de omgeving per fiets of wandelend te verkennen. Het centrum van het leuke dorpje Dwingeloo ligt om de hoek. Kortom, bij Ster van Dwingeloo in Drenthe beleef je een bijzondere overnachting dicht bij de natuur.

Bijzonder overnachten Drenthe | Een unieke beleving

Welkom in het sfeervolle Dwingeloo!

Dit pittoreske dorp in hartje Drenthe nodigt uit voor een ontspannen verblijf temidden van de natuur. De brink is het kloppende hart met terrasjes, winkeltjes en het karakteristieke torentje van de Nicolaaskerk. Neem plaats op een van de bankjes en geniet van de dorpse gezelligheid.

Maak een wandeling door de straatjes met de mooie gevels en ontdek de galeries en ateliers van lokale kunstenaars. Proef de bourgondische kant van Dwingeloo in de gezellige restaurants met streekgerechten.

Dwingeloo is de perfecte uitvalsbasis voor actieve ontdekkingstochten in het prachtige Drentse landschap. Huur een fiets en bewonder het coulisselandschap, de uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Of trek eropuit te voet en laat de rust over je neerdalen. Bijzonder overnachten doe je in Dwingeloo.

Bijzonder overnachten Drenthe | Een unieke beleving

Boek ons wandelarrangement

Geniet van een week verblijf in een van onze prachtige accommodaties in Dwingeloo. Tijdens je verblijf kun je de vijf wandelroutes van wandelroute De Ster van Dwingeloo verkennen. Eén avond maak je 's nachts een spannende wandeling door het Dwingelderveld met alleen je zaklamp als lichtbron. Elke ochtend serveren we je een heerlijk ontbijt. Daarbij stellen we voor je ook een lunchpakket samen, zodat je de hele dag goed gevoed op pad kunt.

Lees verder