• Heuvelenweg 8, Dwingeloo

Genieten van de herfst in Dwingeloo

Marco en Arina

12 oktober 2018

We gaan een prachtig seizoen tegemoet. De drukke toeristenperiode is voorbij. Nu is het onze beurt om bij te tanken en te genieten van de rust. Gezelligheid met lichtjes en zachte muziek bij een verwarmend vuur in de tuin en een glas dampende glühwein in de handen.

In deze tijd is het genieten van de ruimte die er is in de natuur. De donkere avonden vol fonkelende sterren. De natuur laat bladeren en noten vallen. Het maakt zich klaar voor de winter. Het is fijn om door het dikke pak bladeren te wandelen. Met al die prachtige kleuren en het geruststellende ritselende geluid.

Op zoek naar beukennootjes en kastanjes. En de paddenstoelen laten zich ook zien. Het gevoel van frisse lucht die de longen vult. En je neus die een beetje koud wordt. Je hebt een behaaglijke jas aan en de sjaal om. Met de wetenschap dat bij thuiskomst het knus en warm is. Herfst is voor mij na een drukke zomer weer wat meer tijd doorbrengen met m’n geliefde. Ja, ik hou hier van.

In de herfst ben ik ook extra blij met onze sterrenstudio’s. Deze studio’s belichamen eigenlijk alles waar ik van hou: warme kleuren, behaaglijke temperatuur, knus, genieten van de ruimte. Extra bijzonder zijn de donkere avonden en nachten met zicht op de fonkelende sterren. Ik vind het heerlijk om te zien hoe ook onze gasten genieten van de studio en de omgeving en bij ons volledig tot rust komen.