• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Wandelvakantie Drenthe | Heerlijk wandelen in de natuur
Ster van Dwingeloo

Wandelvakantie Drenthe | Heerlijk wandelen in de natuur

De natuur op loopafstand

Wandelvakantie Drenthe

Ben je op zoek naar een wandelvakantie in Drenthe? Maar vind je het maar een gedoe om steeds van overnachtingsplek te wisselen of na een dag wandelen weer met het openbaar vervoer terug te moeten naar je startplek? Met een wandelvakantie vanuit B&B De Ster van Dwingeloo kom je als wandelaar goed aan je trekken. Het Drentse dorp Dwingeloo is namelijk een ideale startplek voor kilometers wandelplezier. De natuur is hier heel afwisselend; of je nu houdt van bossen, heide en zandverstuivingen, of van landerijen en oude Drentse brinkdorpen, vanuit Dwingeloo wandel je er zó naar toe. Hou je van korte ommetjes of paaltjesroutes of ga je liever een langeafstandswandeling doen? Vanuit Dwingeloo kan het allemaal. Wandelvakantie Drenthe

Wandelprovincie Drenthe

Drenthe is een echte wandelprovincie. Hier kun je uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Hou je juist van gezelligheid onderweg? Dan zijn er routes door pittoreske dorpjes met gezellige pleisterplekken. Of loop eens mee met een georganiseerde wandeltocht.

Aantrekkelijk Wandelarrangement

Boek één van onze wandelarrangementen, krijg een gids met wandelroutes en interessante informatie voor onderweg cadeau.

Wandelvakantie Drenthe | Heerlijk wandelen in de natuur

Wandelen in Dwingeloo

In Dwingeloo liggen vele kilometers aan wandelpaden voor je klaar. Er zijn vele bewegwijzerde routes, maar je kunt ook je eigen route samenstellen met het nieuwe wandelknooppuntennetwerk.

Ga je voor een gezellige georganiseerde wandeltocht, even een kort rondje na het eten of een dagtocht door de omgeving? In de B&B kennen we ongeveer alle wandelpaadjes in de wijde omgeving, dus kunnen we je goed adviseren. Ook liggen er interessante routes voor je klaar of helpen we je een knooppuntenroute uit te stippelen. Het enige dat jij hoeft te doen is je wandelschoenen niet te vergeten.

Wat is de natuur prachtig! Trek de wandelschoenen aan en ga er lekker op uit tijdens je wandelvakantie in Drenthe. Wil je heerlijk zonder doel door het bos struinen of volg je liever een bewegwijzerde route? Even een kort rondje na het eten of een dagtocht door de omgeving? In Dwingeloo liggen kilometers aan wandelpaden voor je klaar.

Nachtkijkers

Een weirde wandeling vanuit Dwingeloo is Nachtkijkers. Deze gekke, nachtelijke wandelroute van 7,5 km zit vol interessante weetjes en vreemde spelopdrachten.