• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Een relaxed weekendje weg | Lekker wandelen of relaxen
Ster van Dwingeloo

Een relaxed weekendje weg | Lekker wandelen of relaxen

Eventjes helemaal niets

Een relaxed weekendje weg | Lekker wandelen of relaxen

Een relaxed weekend in een fijne accommodatie

Al meer dan 25 jaar onthalen wij onze gasten met open armen. Wij zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt in onze B&B. Zo is er in onze B&B onbeperkt koffie en thee en kun je een heerlijk ontbijt boeken die je naar keuze in onze ontbijtruimte of in je accommodatie kunt nuttigen.

Relaxen op maat

Je kunt je weekend zo relaxed maken als je wilt. De ingrediënten daarvoor kun je door ons laten verzorgen: een borrelplankje of flesje bubbels, een zoete verrassing, een extra uitgebreid ontbijt of een mooie verse bos bloemen op de kamer of in je vakantieappartement. Ook kun je een mandje met heerlijke relaxproducten voor in de badkamer bijboeken. De mogelijkheden kom je tegen tijdens het boekingproces.

Relaxed eropuit

Er relaxed op uit? Vraag ons naar de mooiste plekjes in de omgeving of naar de fijnste restaurants. Zo ligt het bos, met kilometers aan wandelpaden (zonder dat je een weg tegenkomt) in de buurt. Vlakbij de B&B, op de gezellige brink van Dwingeloo, vind je verschillende restaurants waar je lekker kunt eten of eten kunt bestellen om in je kamer of appartement te eten.