• Heuvelenweg 8, Dwingeloo

Recensies

Loes Heldens

9 februari 2021
5,0

Gastvrije ontvangst, mooie omgeving en een top ontbijt. Eigenaren denken mee in jou wensen en geven fijne ideeen wat je kunt bezichtigen.

Loes Heldens

Ties Tiessen

9 februari 2021
5,0

De Ster van Dwingeloo is een gezellige, gunstig gesitueerde B&B van waaruit Dwingeloo /de omgeving heel goed per fiets of wandelend te verkennen is. Eigenaren Arina en Marco zijn erg vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Het ontbijt is voortreffelijk en zelf een beetje overdadig; wij kregen meerdere keren een zelfgemaakte zuivelverrassing!
Helaas was onze kamer wat gedateerd en aan de kleine kant. Vaste vloerbedekking op de vloer en een verroeste radiator in de badkamer waar geen stroomaansluiting is, dat zijn zaken die de moderne reiziger graag anders ziet. Maar wij hebben begrepen dat eraan gewerkt wordt!
Hoe dan ook, wij prijzen deze B&B van harte aan en wensen de eigenaren veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Ties Tiessen

Jaap Wilmer

9 februari 2021
5,0

Bij aankomst staat een hartelijke gastvrouw klaar. Je voelt je gelijk thuis! Wat een geweldig leuk verblijf! Lekker rustig, prettig bed, heerlijk ruim ontbijt! Opvallend leuk en origineel zijn de door de heer des huizes gefabriceerde houten hangconstructies met mandjes eraan op de ontbijttafel waarin potjes met van alles hun plaats vinden.
De gehele Bed & Breakfast ademt een sfeer van een echtpaar dat bijzonder veel plezier heeft om het hun gasten naar de zin te maken! Met grote weemoed afscheid genomen.

Jaap Wilmer

Meer recensies

Wat zeggen onze gasten nog meer over ons en welk cijfer geven ze onze B&B?