• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
Lazy Sunday arrangement | Er even tussenuit
Ster van Dwingeloo

Lazy Sunday arrangement | Er even tussenuit

Helemaal tot rust komen

Lazy Sunday arrangement

Heerlijk uitslapen, ontbijt op bed, een heerlijk kopje koffie, nog even lekker in bed blijven lezen en daarna lekker eropuit en zien waar je uitkomt… Kan jij ook zo genieten van een Lazy Sunday? Soms lukt het je thuis niet om lekker te ontspannen en te genieten van het niets-doen, het niets-moeten. Er ligt altijd wel weer een wasje op de loer, een computer waarop je iets ‘moet’ of kinderen die je aandacht moet geven. Boek daarom een heerlijk weekendje weg bij B&B de Ster van Dwingeloo waar je een ultiem Lazy Sunday-weekend kunt ervaren! In ons Lazy Sunday arrangement

Lazy Sunday arrangement | Er even tussenuit

Lazy Sunday arrangement

Verras je geliefde of je naaste met ons Lazy Sunday arrangement. Een heerlijk verwenweekend, midweek of week in een studio of appartement met alles erop en eraan naar keuze. Boek dit arrangement voor een romantisch liefdesweekend, een relaxed moeder-en-dochteruitje of gewoon voor een ontspannend weekje weg.

Boek nu dit heerlijke Lazy Sunday arrangement.

Boeken
Lazy Sunday arrangement | Er even tussenuit

Beleef de ruimte in Dwingeloo

B&B De Ster van Dwingeloo is gelegen in het Drentse Dwingeloo. Het dorp en de omgeving hebben alle ingrediënten om te ontspannen, te relaxen, te onthaasten en te genieten. Kom genieten van de natuur, het eten en drinken, de rust en de ruimte van Dwingeloo in een accommodatie die van alle gemakken is voorzien.

Een Lazy Sunday in een fijne accommodatie

Wij zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt in onze B&B en jij optimaal kunt genieten van het niets-doen. Zo is er in onze B&B onbeperkt koffie en thee en kun je een heerlijk ontbijt boeken die je naar keuze in onze ontbijtruimte of in je accommodatie kunt nuttigen.

Je kunt je weekend bovendien zo relaxed maken als je wilt. De ingrediënten daarvoor kun je door ons laten verzorgen: een borrelplankje of flesje bubbels, een zoete verrassing, een extra uitgebreid ontbijt of een mooie verse bos bloemen op de kamer of in je vakantieappartement. De mogelijkheden kom je tegen tijdens het boekingproces.