• Heuvelenweg 8, Dwingeloo
B&B | Vakantie appartement Drenthe | Genieten zoals het hoort
Ster van Dwingeloo

B&B | Vakantie appartement Drenthe | Genieten zoals het hoort

Bekijk hieronder de beschikbaarheid

B&B | Vakantie appartement Drenthe | Genieten zoals het hoort

Overnachten in een vakantie appartement in Drenthe

Vakantie appartement Drenthe | Ben jij voor jouw vakantie op zoek naar een appartement in Drenthe? Bij B&B De Ster van Dwingeloo hebben we twee vakantieappartementen waar je zorgeloos kunt genieten van je vakantie. Of je nu een paar dagen of een paar weken Drenthe wilt ontdekken, een vakantie appartement in De Ster van Dwingeloo is een perfecte uitvalsbasis.

Thema-appartement

We hebben twee appartementen die beide zijn ingericht in een Drents thema. Zo beleef je je vakantie in Drenthe optimaal!

B&B | Vakantie appartement Drenthe | Genieten zoals het hoort

Vakantieappartement De Drentse Natuur

In het tweepersoons vakantieappartement De Drentse Natuur waan je je in de groene natuurlijke omgeving van Dwingeloo. Het vakantie appartement heeft een woonkamer met keuken, een slaapkamer met comfortabele boxspringbedden en een luxe badkamer met een regendouche met waterval. Vanuit je appartement heb je toegang tot je eigen terras.

Ervaar hoe het is om in Drenthe te slapen in de natuur in alle luxe in vakantie appartement De Drentse Natuur.

Lees verder

B&B De Ster van Dwingeloo

Vakantieappartement De Schaopestee en vakantieappartement De Drentse Natuur zijn beide gesitueerd in de kleinschalige B&B De Ster van Dwingeloo in Drenthe. Geen groot en massaal vakantiepark, maar een kleinschalige vakantieaccommodatie op slechts 500 meter van het dorpscentrum van Dwingeloo en 2 kilometer van het Nationaal Park Dwingelderveld.

Hier ervaar je het knusse gevoel van thuis én trakteer je jezelf op extra luxe in één van onze vakantieappartementen. Naast de twee appartementen zijn er twee Sterrenstudio’s met glazen dak en enkele losse kamers te huur voor een fijne vakantie in Drenthe.

B&B | Vakantie appartement Drenthe | Genieten zoals het hoort

Jouw vakantie appartement in een B&B in Drenthe

Zoek je voor jouw vakantie in Drenthe de sfeer van een B&B maar de vrijheid van een vakantiehuis? In een appartement in De Ster van Dwingeloo vind je beide! Lekker lang uitslapen en zelf je ontbijt maken in je keuken? Geen probleem, je kunt hier je eigen tempo bepalen. Wil je toch gebruik maken van onze ontbijtservice? Ook geen probleem. Geef het aan en wij verzorgen jouw ontbijt, naar keuze in de ontbijtzaal of in je eigen appartement.

Ben je een dag op stap geweest tijdens jouw vakantie in Drenthe? Dan kun je je eigen maaltijd klaarmaken in de keuken van jouw vakantieappartement. Of je schuift aan in een van de restaurants die je ‘om de hoek’ vindt aan de prachtige nostalgische brink van Dwingeloo.

’s Avonds heerlijk nagenieten op je eigen terras of samen met de eigenaren en andere gasten kletsen bij het kampvuur. Ook die keuze maak je zelf in onze B&B. Of je nu op jezelf wilt zijn of onder de mensen, het kan allemaal in onze vakantieappartementen in Dwingeloo in Drenthe.

Vakantie appartement Drenthe | Boek nu één van onze vakantie appartementen

Lekker op pad, of even helemaal niets. Het kan allemaal. Kom heerlijk genieten in één van onze appartementen.